Komunikat o błędzie

Notice: Undefined offset: 1 w counter_get_browser() (linia 70 z /home/joaszelag/domains/fundacja-dfw.pl/public_html/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Dolnośląski Konkurs Plastyczny "Czysta Woda"

Konferencja

W dniach 5-6 października 2017r.w Polanicy-Zdroju odbyła się kolejna dolnośląska konferencja wodociągowa, zorganizowana przez Fundację „Dolnośląskie Forum Wodociągowe”.

Międzynarodowy Kongres Ochrony Środowiska ENVICON Environment

Międzynarodowy Kongres Ochrony Środowiska ENVICON Environment, który odbędzie się w dniach 16-17 października w Poznaniu będzie, jak co roku, największym spotkan

Konferencja „Nowe obowiązki przedsiębiorstw wodociągowych w świetle projektu ustawy Kodeks urbanistyczno – budowlany”

W dniach 20-21 kwietnia 2017r. odbyła się kolejna dolnośląska konferencja wodociągowa, zorganizowana przez Fundację „Dolnośląskie Forum Wodociągowe”.

Dolnośląski Konkurs Plastyczny

Z okazji przypadającego 22 marca Światowego Dnia Wody, Fundacja "Dolnośląskie Forum Wodociągowe" wraz z Legnickim Przedsiębiorstwem Wodociągów i Kanalizacji S.A. oraz Młodzieżowym Centrum Kultury w Legnicy zorganizowała dolnośląski konkurs plastyczny pod hasłem „PRZYRODA WOKÓŁ NAS – CZYSTA WODA”.

ENVICON WATER

W dniach 16 - 17 maja 2017 r. odbędzie się II edycja Międzynarodowego Kongresu Branży WOD – KAN

Konferencja Stormwater Poland 2017

Fundacja Dolnośląskie Forum Wodociągower uprzejmie informuje, że spółka RETENCJAPL przygotowywuje konferencję Stormwater Poland 2017,  której tematyka dotyczyć b

Webinarium

Gdańska fundacja Wody zaprasza na webinarium:

E-18 Suszenie termiczne osadów odwodnionych – czy musi być drogie?

VIII Konferencja naukowo - techniczna awarie, monitoring, budowa i modernizacje sieci wod. - kan.

BMP, wspólnie z wydawcą magazynu „Kierunek Wod-Kan” oraz portalu www.kierunekwodkan.pl mają zaszczyt zaprosić Państwa do udziału w

Konferencja 21-22.04.2016r.

W dniach 21-22 kwietnia 2016r. odbyła się kolejna dolnośląska konferencja wodociągowa, zorganizowana przez Fundację „Dolnośląskie Forum Wodociągowe”.